Kuinka mukaan?

 

Jäseneksi

Virnuun liittymällä pääset vaikuttamaan yhteiskuntaan niin politiikan kuin kansalaisjärjestönkin keinoin, opit poliittisesta vaikuttamisesta ja tutustut uusiin samanhenkisiin ihmisiin. Jäsenenä pääset tekemään maailmasta parempaa paikkaa kanssamme. 

Liittymällä Virnun jäseneksi liityt automaattisesti myös Vihreiden jäseneksi. Virnun jäseneksi ovat tervetulleet kaikki 15 vuotta täyttäneet nuoret, nuoret aikuiset sekä opiskelijat. Liity jäseneksi Vihreiden nettisivuilla täällä!

Aktiiviksi

Virnun toimintaan ovat vapaasti tervetulleita kaikki, joita kiinnostavat vihreät arvot ja maailman parantaminen! Virnun toimintaa pyörittävät vuosittain valittava hallitus sekä työryhmät.

Tiimit

Virnun toiminta on kaikille avointa. Aiempaa kokemusta tai jäsenyyttä ei vaadita. Riittää, että sinulta löytyy innostusta ja rohkeutta muuttaa maailmaa!

Helpoin tapa lähteä mukaan Virnun toimintaan on hakea työryhmiin!
Haku tiimeihin on auki koko vuoden 2023 eli mukaan voi lähteä milloin tahansa.

Tänä vuonna Virnulla on kaksi työryhmää: tapahtumatyöryhmä ja juhlavuoden toimikunta, joista voit hakea mukaan jompaan kumpaan tai halutessasi molempiin. 

Tapahtumatyöryhmä osallistuu Virnun tapahtumien järjestämiseen ja suunnitteluun. Työryhmä on oiva paikka oppia lisää tapahtumien järjestämisestä sekä samalla päästä tutustumaan puoluepoliittiseen toimintaan. Tapahtumatyöryhmä toimii Virnun hallituksen tapahtumavastaavien kanssa yhteistyössä ja tapahtumia voidaan järjestää niin vanhojen kuin uusien ideoiden pohjalta! 

Juhlavuoden toimikunnassa pääset suunnittelemaan ja järjestämään erityisesti Virnun 20-v. vuosijuhlia sekä ideoimaan juhlavuoden toimintaa ja viestintää vuosijuhlien ympärillä.

Täytä hakemus tai kysy rohkeasti lisää.
Tervetuloa mukaan!  

Noudatamme kaikessa toiminnassa turvallisemman tilan periaatteita. Näihin periaatteisiin sitoutuminen on edellytys myös työryhmissä toimimiselle. Turvallisemman tilan periaatteet löydät täältä.

Hallitus

Virnun hallitus valitaan yhdistyksen syyskokouksessa ja ehdolle voi asettua kuka vain Virnun jäsen. Hallituksen toimikausi on kalenterivuosi.