Tervetuloa!

Tampereen seudun vihreät nuoret – Virnu ry on poliittinen nuorisojärjestö ja Vihreiden nuorten Tampereen seudun paikallisjärjestö. Virnu edistää toiminnallaan vihreitä arvoja, kuten kestävää kehitystä, yhteiskunnallista oikeudenmukaisuutta, tasa-arvoa ja luonnonsuojelua. Virnun tarkoitus on myös yhdistää vihreitä nuoria ja opiskelijoita Tampereen seudulla, tarjota heille mahdollisuus vaikuttaa Tampereen poliittiseen päätöksentekoon sekä rohkaista heitä yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Toiminta Virnussa on avointa, vihreää ja yhdenvertaista. Virnu on perustettu 16.9.2003.

Virnu vaatii ilmastokriisin ratkaisua, oikeudenmukaista yhteiskuntaa ja globaalia vastuuta. Lue lisää Virnun kannoista täältä.

Virnu järjestää kiinnostavia tapahtumia, kuten poliittisia koulutus- ja keskustelutilaisuuksia, tempauksia ja vierailuja. Virnulaiset käyvät kulttuuritapahtumissa ja viettävät rennosti aikaa yhdessä. Parannamme maailmaa askel kerrallaan. Virnun tapahtumat ovat avoimia kaikille ja ne noudattavat turvallisemman tilan periaatteita. Virnun jäseneksi voi liittyä kuka tahansa 15 vuotta täyttänyt vihreämielinen nuori ja/tai opiskelija Vihreiden nettisivuilta täältä. Täältä löydät tietoa siitä, kuinka voit lähteä mukaan Virnun toimintaan. Voit lähteä messiin, vaikket olisikaan jäsen – tule tutustumaan ja oppimaan!

Jäsenpalvelut

Virnu omistaa kaksi pinssikonetta, joilla voi tehdä kahden kokoisia pinssejä. Pinssikoneen vuokra on edullisempi Virnun jäsenille. Pinssikonetta voi käyttää Vihreiden yhdistysten toimistolla Kehräsaaressa, mutta aika pitää aina varata erikseen ja etukäteen. Ota yhteys toiminnajohtajaan, jos haluat varata pinssikoneen.

Hintoihin kuuluvat kaikki pinssin tekoon tarvittavat tarvikkeet eli itse tarvitset mukaan vain halutut kuvat. Huomaathan, että koot ovat pinssien kokoja. Laitettavassa kuvassa tulee olla tämän lisäksi hieman leikkaus-/taittovaraa, jotta pinsseistä saa hyviä.

Pinssikoneen Hinnasto

Pinssin hinta Jäsenelle

– Pieni pinssi (38 mm): 0,6€ / kpl

– Iso pinssi (58 mm): 0,7€ / kpl

Pinssin hinta Muille

– Pieni pinssi (38 mm): 0,8€ / kpl

– Iso pinssi (58 mm): 1€ / kpl