Tänään vietetään valtakunnallista kansalaisvaikuttamisen juhlapäivää! Tätä juhlapäivää vietetään nyt neljättä kertaa ja se on luotu Miina Sillanpään tekemän vaikuttamistyön kunniaksi.

Me Tampereen Vihreät nuoret haluammekin kannustaa kaikkia nuoria löytämään tapansa vaikuttaa yhteiskunnassa. Oli itselle tärkeä asia sitten ympäristö, koulutus, tasa-arvo, eläinten oikeudet, toimeentuloasiat tai jokin muu, vaikuttamisen paikkoja kyllä löytyy. Tapojen kirjo on moninainen: kirjoita vaikkapa kantaaottava somepostaus, osallistu mielenosoitukseen tai lähde mukaan järjestötoimintaan. Jo pienikin teko voi olla merkityksellinen, ja omiaan lisäämään demokraattista vuoropuhelua.

Tampere-talolla on tänään klo 15-19 mahdollisuus tutustua eri järjestöihin ja toiminnan muotoihin. Myös Tampereen Vihreillä yhdistyksillä on oma pisteensä. Tule siis juttelemaan niin mietitään yhdessä mielekkäitä vaikuttamisen tapoja!